KAMPANJ! Telenor Bredband 250 Mbit/s för 329 kr/mån

Telenor_Bredband_250Mbits_Box-open

KAMPANJ exklusivt för SEOMs kunder: valfri bredbandshastighet för 329 kr/mån i 12 månader – utan bindningstid. Gäller beställning i portalen.

  • Snabb router ingår utan extra kostnad
  • Ingen frakt- eller startavgift
  • Teknisk support både på vardagar och helger
  • Ingen bindningstid

Telenor Bredband 250 är det perfekta valet när ni är många som surfar samtidigt.

Få ett stabilt och supersnabbt bredband när Telenor och Bredbandsbolaget blivit ett.

Varför Telenor
Du får ett högklassigt bredband utan vare sig bindningstid eller dolda avgifter. Teknisk support ingår på både vardagar och helger.

Aldrig försent – byt hastighet när du vill
Det kan vara svårt att veta hur snabbt bredband som behövs. Var inte orolig. Med Telenor Bredband kan du byta bredbandshastighet när du vill, så att du har det som passar dig bäst.

Samla mobil och bredband och få surfgaranti
Om du väljer att ha både bredband och mobilabonnemang hos Telenor ser vi till att du får mer surf för pengarna. Skulle ditt bredband, mot all förmodan, gå ner så bjuder vi dig på surf direkt i mobilen.

Behöver du hjälp med installationen?
Våra professionella tekniker i Digihjälpen kommer hem till dig och fixar installationen av ditt bredband. Vi hjälper även till med exempelvis flytt av telefonjack, dölja kablar eller vad du behöver för att det ska bli snyggt och funka. Fasta priser från 399 kr.

Leveransinformation
Din internetuppkoppling aktiveras inom 15 minuter efter att du har gjort din beställning, börja surfa redan idag. Den trådlösa routern skickas med post inom 3-5 arbetsdagar.

Startavgift:0 kr
Bindningsperiod:0 mån
Månadskostnad:499 kr/mån
Hastighet:250 mbit