T3 250 Mbit/s

T3 ÄR NU A3! T3T3
A3 har nu samlat alla sina varumärken under ett och samma tak. För dig som är blivande kund behöver du inte oroa dig; vi har samma högkvalitetstjänster och norrländska servicetänk som alltid.

LÅNG ERFARENHET 
A3 är ett helt nytt bolag, men vi har ändå lång erfarenhet. Vi bildades 2017 och är en sammanslagning av bredbandsbolagen AllTele från Skellefteå och T3 från Umeå.
LIVSKVALITET I EN DIGITAL VÄRLD 
Vi är A3, ett norrländskare IT- och bredbandsbolag som älskar att göra det uppkopplade livet tryggare och trevligare. Med pålitlig teknik, tjänster som fixar vardagen, goda råd och support när den som bäst behövs gör vi tillvaron på nätet enkel, trygg och i balans med allt annat i livet.
SUPERSNABBT BREDBAND FÖR JUST DINA BEHOV 
Självklart ligger vårt bredband bra till i Netflix och STEAMs prestandamätningar, vilket innebär att du får bästa möjliga prestanda för att se film och spela spel. Om du vill optimera din hastighet ytterligare kan du just nu även kombinera ditt bredband med vår kraftfulla wifi-router.
ALLA VÅRA KUNDER FÅR VÅR UNIKA ID-BEVAKNINGSTJÄNST PÅ KÖPET! 
Tjänsten hjälper dig att hålla koll på din digitala identitet och är ett hjälpmedel för dig att lättare upptäcka om du blivit utsatt för ID-kapning. Vi erbjuder dessutom det prisbelönta antivirusprogrammet Panda Antivirus som gör att du släppa oron för virus och onlinebedrägerier.
Besök gärna vår hemsida för att se mer av våra tjänster; Supererbjudande på mobilabonnemangmobiltelefonerhörlurar med mera!
www.a3.se

Betalningsalternativ
– Pappersfaktura: 39 kr/mån.
– E-postfaktura: 19 Kr/faktura.
– E-faktura: 0 kr/faktura.
– Autogiro 0 kr med E-faktura/E-postfaktura.

Villkor
– 0 månaders bindningstid.
– 1 månads uppsägningstid.
– Kampanjen gäller enbart nya kunder och en kampanj är berättigad per hushåll.

Ångerrätt:
När du tecknar avtal med A3 på distans har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt Distansavtalslagen. Din ångertid börjar löpa från den dag du ingår avtal om tjänsten. Om vi redan levererat tjänsten till dig och du därefter nyttjar ångerrätten så ska A3 ersättas för den tid tjänsten har varit tillgänglig för dig. Det innebär att du kommer bli debiterad för startavgift samt de dagar din tjänst varit aktiv.

Startavgift:0 kr
Bindningsperiod:0 mån
Månadskostnad:469 kr/mån
Hastighet:250 mbit