Kabel-TV

Med våra egna tjänster Kabel-TV Stor och Kabel-TV Liten behövs inga digitalboxar och du kan titta på flera TV-apparater samtidigt. Tjänsterna kan kompletteras med en digitalbox och ett stort utbud av digitala kanaler från två olika leverantörer.

Abonnemanget Kabel-TV Stor innehåller sexton analoga kanaler (se kanalplan) och kan tecknas av dig som bor i ett anslutet småhus i ett område som byggts ut för kabel-TV. Kontakta oss för att se om tjänsten är tillgänglig i ditt område.
Priset är 500 kr i anslutningsavgift och 110 kr/mån. Abonnemanget löper med en avtalstid på tre månader i taget. Du ansvarar själv för dragningen av s.k. koaxialkabel från switchen till ditt TV-nät.

Se kanalutbudet digitalt! (Kabel-TV Stor)
Köp till en digitalbox eller en CA-modul till din TV så får du de 16 kanalerna digitalt. Startavgiften är 200 kr och kortavgiften för närvarande 30 kr/mån. Vi tillhandahåller en avancerad digitalbox för 2 500 kr, en enklare box för 700 kr eller en CA-modul, för dig som har en TV med inbyggd digitalbox, för 500 kr. Här kan du beställa mer information.

Vill du ha fler kanaler? (Kabel-TV Stor och Kabel-TV Liten)
Som ett tillägg till båda dessa tjänster levererar Telenor och Boxer digital-TV. Mer information om priser och kanalutbud hittar du hos resp. leverantör: Boxer (tfn. 0771-21 10 00), Telenor (tfn. 020-222 222).


*/ Du måste ha tillgång till internet för att kunna surfa vidare. Klicka här om du saknar abonnemang.